Cookie Consent by Privacy Policies website

Mer Om Culimar

Vi är så kända för vårt breda kvalitetssortiment av bänkskivor att själva köken ibland kommer i skymundan. Hos oss finns allt från hela köksinredningar till alla viktiga detaljer som gör köket fullständigt; gångjärn, knoppar och handtag, blandare, fläktar, etc. Våra skåpstommar Vi hjälper dig dessutom med alla goda råd och byggbeskrivningar du behöver.

Hos Culimar får du service, sortiment och design och slipper onödiga mellanhänder. Vi är köksspecialisten som inriktat sig på att ge god service och ett brett sortiment till små byggföretag och privatpersoner som själva renoverar eller bygger sitt kök.

Hela köket, från början till slut

Vårt sortiment är hämtat från de bästa svenska och finska leverantörerna. Skåp, luckor eller beslag. Hos oss hittar du alla de detaljer som gör köket till hemmets trevligaste rum. Hos oss kan du dessutom få alla råd du behöver, vi kan det mesta om kök efter snart tjugo år i branschen. Vi kan också hjälpa till med monteringen av din nya köksinredning om du vill. Det är du som bestämmer.

Besök vår utställning och vårt hämtlager så kan vi visa mera av vad Culimar kan erbjuda när det gäller modern köksdesign, flexibilitet och servicevilja. Det är lätt att komma till oss med bil och du lastar och lossar bekvämt inomhus, vilket underlättar mycket speciellt vintertid.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram