Cookie Consent by Privacy Policies website

Moderna lucköppnare och lådor du kan stå på

Effektivisera arbetet i köket med tryck-och-öppna beslag som öppnar dina skåp och lådor med ett enkelt tryck.
Maximera din lagringsmöjlighet med lådor som du kan stå på för att nå de övre skåpen.
Maximal lagringsmöjlighet
Praktiska lösningar för skåp och lådor
Elektrisk öppningsfunktion
Monterbart i efterhand
Boka Ett Gratis Köksmöte

Tryck-och-öppna beslag

Det moderna köket är ett kök där vi trivs och har roligt, utan att behöva slita på kroppen. Om du har ett kök från Culimar så har du även ett Tandemboxsystem från Blum. Detta system är byggt för funktioner som lyxar till och underlättar vardagen.

Den mest populära finessen är Blums Servo-Drive beslag, dvs elektriska lucköppnare. Denna finess gör att man enkelt kan öppna kökslådor och luckor med hjälp av ett lätt tryck. Detta passar perfekt för den som tillägnar mycket tid i köket eller för den som är trött på att behöva böja sig samt dra ut tunga och tröga lådor (mer om detta längre ner på sidan).

En lätt knuff på den handtagsfria fronten och lådan eller utdraget öppnas automatiskt.
Utnyttja tomrummet under köksskåpen

Maximera lagringskapaciteten med Blum

Med Blums lådsystem kan du maximera lagringsmöjligheten i köket genom att utnytja volym som man tidigare inte ens har tänkt på.

Tillexempel, så kan man istället för att ha tomrum under köksskåpen, ha utdragbara lådor som man enkelt öppnar genom ett lätt tryck på fronten.

Ta hjälp av Space Step systemet för att nå hyllplan högt upp i köket.

Utnyttja all volym i köket

Med utdragsbara lådor istället för en (ärligt talat) rätt så onödig sparksockel, finns det även en möjlighet att utnytja Blums Space Step system för att kunna nå hyllplan som är högt upp i köket utan att behöva släpa på en stege eller stol.

På detta vis maximerar du lagringsmöjligheten i köket samt utnyttjar volymen som i annat fall hade gått till spillo.

Köket blir helt enkelt mycket smartare.

Enkelt att installera

Att installera Servo-Drive systemet är enkelt och kan göras  i efterhand, utan verktyg. Dock endast om man har stommar från Blum (om du har köpt dina stommar från Culimar så har du det).

I köksskåpen för Blumsystem finns det färdiga hål som passar de elektriska öppningsbeslagen samt hål man kan dra kablaget i. Det enda som du möjligtvis kan sakna är ett vägguttag till centralenheten.

Om ditt kök redan är färdigbyggt och du inte har planerat in ett Servo-Drive system så kan det behövas en borrmaskin för kabeldragningens skull.

Alla elektriska lucköppnare drivs från en och samma centralenhet samt endast ett vägguttag.

Elektrisk öppning av kylar, frysar och diskmaskiner

Här finner du en broschyr med mer information och bilder som visar hur Servo-Drive Flex systemet fungerar för integrerade kylar, frysar och diskmaskiner.

Öppna Broschyren (PDF)

Lådor som kan hantera vikt

Utdragssystemet är anpassat för tung lastade lådor, på grund av detta och på grund av öppningsfunktionerna så rekommenderas Blum lådor till människor med rörelsehinder och andra funktionsnedsättningar.

Blumotion Teknik

Tekniken som skyddar mot smällar, och samtidigt dämpar stängningen av luckor och lådor i Blum System kallas för Blumotion. Det finns olika varianter för olika typer av luckor och lådor. Vi på Culimar hjälper dig att få tag i rätt gångjärn och dämpare.

Kostnadsfritt Rådgivningsmöte

Vi välkomnar dig till vår butik och showroom på Slakthusgatan 20 i Stockholm, om du vill planera in ett möte med en köksspecialist så kan du enkelt boka det här nedan.

Boka Ett Kostnadsfritt Möte Idag
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram