Senaste

Ett helt nytt sätt att tänka vad det gäller kökskåpor.

Falmec levererar kåpor som inte bara tar bort oönskade lukter, utan renar luften och gör den välgörande.

Den moderna livsstilen har ändrat luftens naturliga balans, och ofta när vi andas befinner vi oss i en obalans mellan elektriska laddningar i luften, där positivt laddade joner är de som motverkar psykologiska störningar. Dessutom, är de negativt laddade atmosfäriska jonerna (vilka bidrar till positiva hälsoeffekter) tvingade till mindre antal orsakat av centrala värmesystem, luftkonditionering, rök och statisk elektricitet som genereras genom elektriska fält.
Falmec erbjuder en ny teknologi, inbyggd i deras kåpor som tillåter atmosfäriska joner att återbildas, joner som inte bara minskar oönskade lukter utan dessutom återskapar den optimala jonbalansen i luften, vilket har mycket positiv effekt på människors hälsa och välbefinnande.

Senaste

Ditt nya drömkök väntar på dig hos Culimar!

Köksgrossisten som gör det enkelt att handla kök