Loading...
Leverantörer 2017-10-07T10:56:17+00:00

Leverantörer

Hos oss finns allt från hela inredningar till detaljer, direkt från de bästa svenska och finska leverantörerna.

Berättelsen om Stala är en berättelse om finsk design, funktion och kvalitet. Den fick sin början i ett enkelt behov – diskbänken – och har genom årens lopp vuxit till en affärsverksamhet, som bygger på toppdesign i alla led.

www.stala.se

Blanco har producerat högkvalitativa kök teknik sedan 1925. Blanco blandare, handfat och avfallsseparationssystem står för kvalitet, funktionalitet, estetik och professionalism av högsta i över 100 länder över hela världen.

www.blanco-germany.com

Frankes produkter präglas av god design och gedigen kvalitet. I vårt produktsortiment hittar du fläktar, diskbänkar, blandare och avfallssortering. Alla med uppgiften att uppfylla de behov och krav du har på ditt kök.

www.franke.com

Smeg har en omfattande kunskap och en djup passion för Arkitektur och konst. Man förstår att när dessa två kombineras på rätt sätt, skapas vackra och tidlösa object. Smeg har i flera år antagit policyer som syftar till att fortsätta att stärka företagets värderingar i fråga om miljömässig hållbarhet.

www.smeg.se

Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök vars huvudsakliga produktsegment är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet. Purus starka ställning på den nordiska marknaden är ett resultat av pålitliga produkter, nytänkande och marknadens bästa kundsupport.

www.purus.se

Över 30 års expertis gör oss till en föregångare inom dekorlistprodukter. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment för att vi ska kunna erbjuda våra kunder nya och inspirerande inredningslösningar till både hem och offentliga miljöer.

www.duuri.fi/se

Inom Kensapuus över 20-åriga historia har innehållit både framgång och utmaningar, vilka har medverkat familjeföretaget till dagens form. Kensapuus huvudlinje har alltid varit hög kvalité både inom produkterna och även inom servicen.

www.kensapuu.fi/se

Ditt nya drömkök väntar på dig!

Köksgrossisten som gör det enkelt att handla kök